Supa crema de rosii

postat de Retete in Imagini, in Supe de legume, pe 8 August 2013
Supa crema de rosii

Ingrediente

  • Rosii: 1 kg
  • Ceapa: 1
  • Ulei: putin
  • Morcovi: 1
  • Pastarnac: 1
  • Orez: 200 g
  • Zahar: 1 lingurita
  • Catel de usturoi: 4
  • Delikat: dupa gust
  • Supa de pui: 1 1/2 l

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Supe de legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis

Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei si se adauga rosiile spalate si taiate bucati. Se lasa cu capac la foc potrivit aproximativ 10 min. Se adauga apoi morcovul si pastarnacul taiate bucati, supa de pui, zaharul, delikatul si se lasa sa dea in clocot (la mine se racise putin supa de pui). Cand a dat in clocot se adauga orezul care a fost spalat in 4 ape si usturoiul zdrobit.

Se lasa sa fiarba aproximativ 40 min amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Luam de pe foc si dam la blender. Daca vreti mai subtire adaugati apa si mai puneti pe foc sa mai dea intr-un clocot (dupa ce ati dat la blender)

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri