Supa crema de rosii

Ingrediente
- Rosii: 1 kg
- Ceapa: 1
- Ulei: putin
- Morcovi: 1
- Pastarnac: 1
- Orez: 200 g
- Zahar: 1 lingurita
- Catel de usturoi: 4
- Delikat: dupa gust
- Supa de pui: 1 1/2 l
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Supe de legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de Felis
Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei si se adauga rosiile spalate si taiate bucati. Se lasa cu capac la foc potrivit aproximativ 10 min. Se adauga apoi morcovul si pastarnacul taiate bucati, supa de pui, zaharul, delikatul si se lasa sa dea in clocot (la mine se racise putin supa de pui). Cand a dat in clocot se adauga orezul care a fost spalat in 4 ape si usturoiul zdrobit.
Se lasa sa fiarba aproximativ 40 min amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Luam de pe foc si dam la blender. Daca vreti mai subtire adaugati apa si mai puneti pe foc sa mai dea intr-un clocot (dupa ce ati dat la blender)
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |