Supa de dovlecei cu rosii

postat de Retete in Imagini, in Supe de legume, pe 11 August 2013
Supa de dovlecei cu rosii

Ingrediente

  • Dovlecei: 4
  • Ceapa: 2
  • Morcovi: 2
  • Ardei gras: 1
  • Patrunjel radacina: 1
  • Cartofi: 2
  • Rosii: 4
  • Ulei: 50 ml
  • Patrunjel verde: 1 legatura
  • Delikat: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Supe de legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis
Am gasit aceasta reteta in revista Bucataria pt toti si mi-am zis sa o incerc. E delicioasa. Mihai a mancat tot de fiecare data cand i-am dat.

Curatati ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si ardei gras, spalati-le si taiati-le in cubulete.
Caliti toate acestea un ulei 5-6 min intr-o oala, dupa care adaugati 3 litri de apa. Lasati sa fiarba la foc mic 10 min apoi adaugati rosiile, cartofii si dovleceii, toate curatate si taiate in bucati mari.
Lasati supa sa fiarba la foc mic inca 30 min

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri