Supa de gulii umplute

postat de Retete in Imagini, in Supe de legume, pe 12 August 2013
Supa de gulii umplute

Ingrediente

  • Carne tocata: 500 g
  • Orez: 1 ceasca
  • Morcovi: 1-2
  • Ceapa: 1
  • Patrunjel: 1
  • Gulie: 6
  • Suc de rosii: cat incape
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Supe de legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Se scobesc guliile si se umple cu amestecul de carne si orez.
Din restul de carne am facut perisoare.

Ceapa, morcovii si patrunjelul se toaca (sau se dau pe razatoare) si se pun la fiert.
Cand incep safiarba se pun si guliile umplute. Dupa 5-7 minute se pun si perisoarele si cand sunt aproape gata se adauga si miezul de la gulii
Sucul de rosii se amesteca cu o lingura de faina, se adauga treptat supa sa nu se faca (,) cocoloase de faina si intregul amestec se toarna peste supa.
Se mai lasa sa fiarba putin dupa care se adauga patrunjel verde tocat. Eu am tocat si cateva frunzulite mici si mai tinerele de la gulii si le-am adaugat in supa.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Optional se poate servi cu smantana.

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri