Supa de mazare

postat de Retete in Imagini, in Supe de legume, pe 12 August 2013
Supa de mazare

Ingrediente

  • Morcovi: in functie de cate portii doriti
  • Ceapa: in functie de cate portii doriti
  • Ardei: in functie de cate portii doriti
  • Mazare: in functie de cate portii doriti
  • Patrunjel verde: in functie de cate portii doriti

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Supe de legume
Mod de Preparare

cantitatile difera in functie de cantitatea pe care vreti sa o faceti,aceiasi procedura o folosesc si la supa de conopida sau gulii
Intr-o oala punem ulei si calim prima data morcovi sa dea culoare punem ardeiul adaugam 2-3 lingurite de vegeta
mai lasam putin punem cepa si mazarea.
le mai calim putin punem apa si sare lasam la fiert sa se moaie legumele intre timp facem galuste dintr-un ou cu faina
pe care le rupem cu lingurita in supa mai lasam sa fiarba cam 7-10 min punem piper si verdeata.

Daca preferati puteti folosi galuste din gris sau alte paste in locul celor facute de mine.

Se mai poate inbunatati cu smintina in farfurie cine doreste sau se poate acri dupa preferinta

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri