Supa Imperiala cu galuste inimioare

postat de Retete in Imagini, in Supe de carne, pe 13 August 2013
Supa Imperiala cu galuste inimioare

Ingrediente

  • Pui: 1
  • Ceapa: 2
  • Morcovi: 4-5
  • Ardei gras: 2
  • Telina: 1/2
  • Albitura: 1
  • Sare: dupa gust
  • Patrunjel verde: dupa gust
  • Oua: 6, pentru galuste
  • Cascaval: 100 g, pentru galuste
  • Unt: 100 g, pentru galuste
  • Faina: 100 g, pentru galuste
  • Gris: 100 g, pentru galuste

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Supe de carne Supe de legume
Mod de Preparare

Sursa retetei este mihasimiuc - dulciuri fel de fel

Puiul se spala si se transeaza in bucati apoi se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand incepe sa fiarba se aduna spuma si se lasa sa fiarba aproximativ 30 de min la foc mic-potrvit
Legumele curatate si spalate se adauga si ele in oala si se lasa sa fiarba in continuare
Cand legumele si carnea sunt fierte se strecoara supa

Se mixeaza ouale bine impreuna cu cascavalul ras, piper si sare dupa gust
apoi se adauga untul moale si la sfarsit faina amestecata imprealabil cu grisul

Se pune aceasta compozitie intr-o tava unsa cu putin unt(20/20cm)si se da la cuptor pentru 15 min

Se rastoarna pe masa de lucru apoi cu forme(pentru taiat biscuiti) se decupeaza galustele

Supa strecurata se repune pe foc si cand da in clocot se da drumul la galuste in supa si se mai lasa la fiert doar cateva minute

Cine doreste poate sa puna si rondele de morcov in supa si patrunjel verde taiat marunt

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri