Taleri din aluat cu cartofi si branza

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Taleri din aluat cu cartofi si branza

Ingrediente

  • Cartofi fierti in coaja: 300 g
  • Faina: 360 g
  • Sare: 1 lingurita
  • Cascaval ras: 100 g
  • Unt: 80 g
  • Galbenus de ou: 2 bucati
  • Marar proaspat, tocat: 2 linguri

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul

Cartofii se fierb in coaja, si se racesc.Reci se dau prin razatoarea mica si se amesteca cu faina, sarea, cascavalul ras tot pe razatoarea mica, mararul tocat si untul din frigider taiat cubulete.Se adauga apoi oul si se omogenizeaza.Se formeaza o bila, se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru 1h.
Se intinde apoi foaie cam de 1-1,5 cm, se decupeaza talerii, se ung cu galbenus, se presara cu ce vreti, eu am presarat cascaval, si se coc pana se rumesnesc frumos.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri