Tarta cu branza si caise

Ingrediente
- Faina: 250 g
- Praf de copt: 1 lingurita
- Zahar: 90 g
- Sare: putina
- Oua: 1 bucata
- Unt: 150 g
- Mascarpone: 150 g - umplutura
- Branza de vaci: 350 g
- Zahar: dupa gust
- Zahar vanilat : 1 plic
- Coaja de lamaie rasa: de la 1 bucata
- Zeama de lamaie: putina
- Galbenus de ou: 3 bucati
- Budinca de vanilie: 1 plic
- Compot de caise: 820 ml
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Reteta dintr-un supliment cu prajituri de la " secretele bucatariei "
Se amesteca ingredientele fara a se insista foarte mult cu framantatul.Se face o bila, se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru cel putin 30 min.
2/3 din aluat se intinde si se captuseste cu el, o forma cu fi 24 cm, fixandu-se bine pe margini.Se acopera cu hartie de copt, s epun boabe de fasole pt. ingreunat si se baga la cuptor pt. 15 min.Se scoate se pun jumatatile de caise scurse de zeama, se acopera cu crema de branza, se taie fasii restul de aluat, se acopera tarta, si se coace pana se aureste.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |