Tarta cu ceapa, bacon si praz

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Tarta cu ceapa, bacon si praz

Ingrediente

  • Faina: 500 g - pentru aluat
  • Unt: 250 g - pentru aluat
  • Galbenus de ou: 2 bucati- pentru aluat
  • Sare: dupa gust- pentru aluat
  • Apa rece: in functie de necesitate- pentru aluat
  • Bacon: 200 g = pentru umplutura
  • Ceapa verde: 4 legatur= pentru umplutura
  • Praz: 1 fir= pentru umplutura
  • Sare: dupa gust= pentru umplutura
  • Piper: dupa gust= pentru umplutura
  • Cimbru: dupa gust= pentru umplutura
  • Oua batute: 3 bucati - pentru turnat deasupra
  • Cascaval/parmezan/telemea: 150 g- pentru turnat deasupra
  • Smantana: 3 linguri- pentru turnat deasupra
  • Sare: dupa gust- pentru turnat deasupra
  • Piper: dupa gust- pentru turnat deasupra

Specific:

  American

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  America

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul
Se amesteca faina, untul taiat cubulete, untura, galbenusurile, sarea si apa cate trebuie pt. a obtine un aluat neted.Se infasoara in folie transparenta si se baga pt. 2 h la frigider.

Baconul se taie cubulete, si se pune in putin ulei la calit.Se adauga ceapa si prazul taiate ineluse si se lasa pana se inmoaie.Se pun la scurs intr-o sita si se pun deoparte.

Se pune aluatul in tava, se ridica putin pe margini, se pune ceapa, prazul si baconul si se baga la cuptor, la foc nu foarte mare.

Intre timp se bat ouale, se amesteca cu smantana si cu cascavalul, condimentele.Se scoate tarta si se toarna ouale, se baga din nou la cuptor si se mai lasa pana se rumeneste.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri