Tarta cu ton

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Tarta cu ton

Ingrediente

  • Faina: 300 g
  • Unt: 150 g
  • Sare: dupa gust
  • Galbenus de ou: 1 bucata
  • Dovlecei: 500 g - pentru umplutura
  • Rosii: 2 bucati- pentru umplutura
  • Ceapa: 1 bucata- pentru umplutura
  • Oua: 3 bucati- pentru umplutura
  • Smantana: 200 g - pentru umplutura
  • Cascaval ras: 70 g- pentru umplutura
  • Frunze de menta: dupa gust- pentru umplutura
  • Ulei de masline: dupa gust- pentru umplutura
  • Sare: dupa gust- pentru umplutura
  • Cimbru: dupa gust- pentru umplutura
  • Piper: dupa gust- pentru umplutura
  • Oregano: dupa gust- pentru umplutura
  • Busuioc: dupa gust- pentru umplutura
  • Ton in suc propriu: 2 conserve- pentru umplutura
  • Branza de vaci: 200 g- pentru umplutura
  • Ceapa verde: 3-4 fire- pentru umplutura
  • Cascaval: 150 g - pentru umplutura
  • Oua: 1 bucata- pentru umplutura

Specific:

  American

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  America
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul

Pt. aluat am folosit reteta de la tarta cu dovlecel.
Pentru aluatul de tarta, se amesteca faina cu untul rece taiat cuburi, si cu sarea. Se adauga galbenusul, si daca aluatul nu se leaga se pun una doua linguri de apa de la gheata.
Se face aluatul, se intinde in tava, se acopera cu folie transparenta si se baga la frigider pt. 1 h. Se scoate din frigider si se baga in cuptor, pana se face pe jumatate. Se scoate din cuptor, se presara putin pesmet si se pune umplutura. Se mai rade putin cascaval si se baga din nou la cuptor, pana se aureste.
E foarte, foarte buna. I-a placut pana si Miculinului.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri