Tarta de dovlecei

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu legume, pe 23 August 2013
Tarta de dovlecei

Ingrediente

  • Dovlecei: 700 g
  • Oua: 3
  • Unt: 30 g
  • Lapte: 140 ml
  • Faina: 100 g
  • Praf de copt: 1
  • Sare: dupa gust
  • Sofran: cat este nevoie
  • Mozzarella: 150 g

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss
Reteta am luat-o de pe blogul Mayei si mi-a placut tare mult cum arata acolo.

Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii subtiri.
Ouale se mixeaza impreuna cu untul moale si sarea. (eu am uitat si am pus untul asa cum l-am scos din frigider si nu s-a mixat ca lumea)
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si laptele. Amestecul obtinut se toarna peste dovlecei
Se toarna amestecul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina . Se rade cascavalul deasupra.
Se coace 35 minute si se serveste calda sau rece. Mie mi se pare mai buna daca e rece.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri