Tarte cu piersici

postat de Retete in Imagini, in Dulciuri de post, pe 19 August 2013
Tarte cu piersici

Ingrediente

  • Aluat de foietaj: 1 pachet
  • Crema de vanilie: cat este necesar
  • Zahar: cat este necesar
  • Fructe: cat este necesar
  • Gelatina agar agar: 1 plic

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Dulciuri de post
Mod de Preparare

Coshuletele le-am facut din aluat de foietaj cumparat, se decongeleaza aluatul se pune in formele de tarta si se dau la cuptor pana se auresc

Crema din crema instant preparata cu apa+zahar

Fructe piersici din compot, taiate feliute si scurse bine de zeama

deasupra gelatina arabeasca agar-agar(care este de post) se prepara conform istructiunilor de pe ambalaj(atentie se fierbe ceva mai mult decat gelatina obisnuita, este din alge marine)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri