Terina de branza cu legume

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Terina de branza cu legume

Ingrediente

  • Ardei gras rosu: 1/2 bucata
  • Ardei gras galben: 1/2 bucata
  • Morcov fiert: 1/2 bucata
  • Gelatina: 1 plic
  • Crema de branza: 400 g
  • Branza de vaci: 600 g
  • Seminte de dovleac: 50 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper alb: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Nela

Se curata ardeiul gras se taie cuburi .Se dizolva gelatina se inglobeaza in crema de branza
Se aduaga ardei gras ,morcovul ,seminte de dovleac ,sare, piper ,verdeata si branza tare .
Branza de vaca mai moale se taie felii.
Se tapeteza cu folie transparenta o forma de chec
Fundul se acopera cu branza moale, se aseaza 1/3 din crema apoi branza si din nou crema .Se da la rece 2 ore

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri