Terina de ciocolata

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Terina de ciocolata

Ingrediente

  • Zahar: 2 linguri
  • Apa: 5 linguri
  • Ciocolata alba: 300 g
  • Ciocolata neagra: 50 g
  • Oua: 3 bucati
  • Frisca: 300 ml

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Nela

Se pune pe foc intr-o cratita apa si zaharul si se fierbe pana se topeste zaharul.Se rup bucatele mici de ciocolata alba si se adauga peste sirop si mestecam pana se topeste ciocolata ,se da la o parte de pe foc .Se separa ouale ,galbenusurile se freaca si se adauga peste cicocolata iar albusurile se bat spuma si se incorporeza si ele cu ciocolata si galbenusurile.Batem frisca si o adugam si pe ea peste compozitie.Eu am luat putin din compozitie si am pus peste ea ciocolata neagra pe care am topit-o inainte.
Compozitia se pune intr-o forma si se da la rece 4-5 ore

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri