Toba

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu carne, pe 23 August 2013
Toba

Ingrediente

  • Inima de porc: in functie de cate portii doriti
  • Rinichi de porc: in functie de cate portii doriti
  • Ureche de porc: in functie de cate portii doriti
  • Sorici de porc: in functie de cate portii doriti
  • Limba de porc: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Carne de porc grasa: in functie de cate portii doriti
  • Delikat: dupa gust
  • Usturoi: cat este nevoie
  • Stomac/intestin porc: in functie de cate portii doriti
  • Dafin: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa\

Toate organele se fierb in apa cu foi de dafin...
se lasa la racit apoi se taie bucati se condimenteaza se amesteca bine...
umplem chisca...ocoasem...o intepam cu un ac si o fierbem 1-2 minute in apa cu foi de dafin...
punem toba pe un platou si deasupra o greutate sa se preseze...
dupa 24 de ore o afumam..

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri