Tocana de ghebe

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu ciuperci, pe 23 August 2013
Tocana de ghebe

Ingrediente

  • Ulei: 5 linguri
  • Ceapa: 3
  • Ghebe fierte: o farfurie de ciorba
  • Oua: 2
  • Usturoi: 1 catel
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu ciuperci
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Ceapa o calim in ulei... un minut nu mai mult,dupa care picuram cate un pic de apa sa se inmoaie bine ceapa...
cand ceapa sa fiert adaugam ghebele scurse de apa...mai lasam 2-3 minute amestecand mereu...
la sfarsit adaugam oale,usturoiul,sarea si piperul...
se serveste cu mamaliga.
se poate adauga:marar,patrunjel,foi de ceapa...

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri