Tocana de gogonele - rosii verzi

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri de post, pe 27 August 2013
Tocana de gogonele - rosii verzi

Ingrediente

  • Gogonele: 6 bucati
  • Ceapa: 7 bucati
  • Rosii: 6 bucati
  • Ardei copti: 2 bucati
  • Vinete coapte: 1 bucata
  • Bulion: 1 lingura
  • Zahar: 1 lingurita
  • Delikat: cat este necesar
  • Ulei: 50ml

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri de post
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

In uleiul incins punem ceapa tocata marunt...
lasam un pic la calit,apoi adaugam gogonelele taiate marunt...
fierbem pana se inmoaie ceapa si gogonelele(daca e cazul mai picuram un pic de apa)
adaugam rosiile taiate marunt si lasam sa fiarba pana scade...
la sfarsit punem vanata si ardeii copti(curatate si tocate)
bulionul,zaharul si delicatul...

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri