Tocana de peste

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Tocana de peste

Ingrediente

  • Ceapa: 4-5 bucati
  • Peste: 4-5 conserve
  • Bulion: 2 linguri
  • Marar: dupa gust
  • Ulei: 50 ml
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Zahar: putin

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Va scriu si eu o reteta cu peste foarte buna si usor de preparat
Se taie ceapa si se pune in uleiul incins,
se amesteca de cateva ori apoi se adauga apa
si se fierbe pana se inmoaie ceapa
eu am folosit conserve din acestea
dupa ce sa inmuiat ceapa se adauga bulionul, pestele, mararul, piperul si zaharul

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste cu mamaliguta calda

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri