Tocanita de ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu ciuperci, pe 23 August 2013
Tocanita de ciuperci

Ingrediente

  • Ciuperci: 1 1/2 kg
  • Dovlecei: 1
  • Ardei: 3
  • Ceapa: 1
  • Marar: dupa gust
  • Delikat: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Pasta de tomate: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu ciuperci
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis

Ciupercile se curata si se spala, dupa care se taie marunt. Spalam si ardeii si dovlecelul, le taiem si pe ele marunt...

Ceapa o curatam o spalam si dupa ce o taiem cat mai mic o punem la calit in uleiul incins 1 min, punem boia de ardei, amestecam si mai lasam 1 minut... dupa care stingem cu apa si punem ciupercile, ardeiul si dovlecelul si lasam sa fiarba... Tot acum punem si delikat.

Atentie... se pune in cratita mare si apa mai putina: ciupercile lasa apa si totul va scadea la mai putin de jumatate.
Le lasam sa fiarba 15-20 min, adaugam pasta de tomate, mai lasam 5-7 min sa fiarba dupa care stingem si adaugam pararul taiat f marunt.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri