Tochitura

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 23 August 2013
Tochitura

Ingrediente

  • Ficatei de pasare: 250 g
  • Piept de pui: 1
  • Carne de porc: 250 g
  • Carne de vita: 250 g
  • Carnati: 2
  • Usturoi: 3-4 catei
  • Ceapa: 1
  • Bulion: 1 lingura
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust
  • Vin alb: 1/2 pahar

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Se taie toate "carnurile" cuburi mici si se pun pe rand in tigaie cu putin ulei si se prajesc, apoi se pun intr-o cratita.

In blender punem ceapa, usturoiul, bulionul, sarea, piperul si mixam sa se faca un sos pe care turnam in cratita peste "carnuri" apoi fierbem pana scade putin, adaugam vinul mai dam un clocot, inchidem focul si punem si patrunjelul tocat
Se serveste cu mamaliguta, oua ochiuri, cine doreste branza si muraturi

Se parat se face o mamaliguta

se prajesc oua ochiuri

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri