Tochitura

Ingrediente
- Ficatei de pasare: 250 g
- Piept de pui: 1
- Carne de porc: 250 g
- Carne de vita: 250 g
- Carnati: 2
- Usturoi: 3-4 catei
- Ceapa: 1
- Bulion: 1 lingura
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Vin alb: 1/2 pahar
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Se taie toate "carnurile" cuburi mici si se pun pe rand in tigaie cu putin ulei si se prajesc, apoi se pun intr-o cratita.
In blender punem ceapa, usturoiul, bulionul, sarea, piperul si mixam sa se faca un sos pe care turnam in cratita peste "carnuri" apoi fierbem pana scade putin, adaugam vinul mai dam un clocot, inchidem focul si punem si patrunjelul tocat
Se serveste cu mamaliguta, oua ochiuri, cine doreste branza si muraturi
Se parat se face o mamaliguta
se prajesc oua ochiuri
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |