Tochitura dobrogeana

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 23 August 2013
Tochitura dobrogeana

Ingrediente

  • Carne de porc: 1 kg
  • Ulei: 50 ml
  • Dafin: 2 foi
  • Piper boabe: 10 – 15
  • Vin rosu: 1 pahar
  • Apa: 2 cani
  • Pasta de rosii: 3 linguri
  • Usturoi: 1 capatana
  • Sare: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Piper macinat: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis
Am vazut aceasta reteta la Craita si mi-a placut foarte mult. Am respectat reteta intocmai.

1. Se taie carne cubulete.
2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.
3. Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri.
4. Se potriveste de sare, piper, boia si cimbru. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri