Torcetti al Burro - fursecuri

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Torcetti al Burro - fursecuri

Ingrediente

  • Faina: 250 g
  • Unt: 125 g
  • Bere: 60 ml
  • Zahar: 2 linguri
  • Zahar: cat este necesar
  • Ciocolata: pentru decor

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Danelutza

Asa am gasit reteta scrisa in italiana, iar ca sa traduc si sa iasa ceva aiurea, am preferat sa las asa si sa zic ca sint fursecuri
Facem aluatul cu robotul sau cu miinile.
Amestecam bine untul (e bine daca il topiti dar il lasati sa se raceasca bine) cu faina, apoi adaugam zaharul si berea /blonda-neagra, de care are fiecare...

Vom obtine un aluat molcut pe care-l invelim in folie transparenta si-l punem in frigider pentru circa 30 de minute (eu l-am lasat o ora)
Scoatem aluatul de la frigider, il impartim in bucati de circa 20 g fiecare (eu le cintaresc), apoi din fiecare bucatica facem snurulete lungi, pe care le tavalim in zahar de trestie, iar in tava tapetata cu hirtie de copt, le dam ce forma vrem noi.
Le-am lasat la rece circa 20 de minute, timp in care am incalzit cuptorul la 200 de grade, le-am stropit cu apa, le-am bagat la cuptor pentru 15 minute, le-am stropit din nou cu apa si le-am mai lasat cca 4 minute, depinde cit vrem sa fie de colorati. Asa aratau cele din prima tava, pentru ca au fost doua tavi de cuptor, putem sa le lasam asa,

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri