Tort Albina

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 29 August 2013
Tort Albina

Ingrediente

  • Oua: 6 bucati
  • Pandispan de ciocolata: cat este necesar
  • Zahar: 6 linguri
  • Faina: 6 linguri
  • Ulei: 6 linguri
  • Praf de copt: 1 plic
  • Cacao: 2 linguri

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul acesta din urma adaugandu-se cate putin
Galbenusurile se mixeaza adaugand putin cate putin ulei si apoi zaharul vanilat
faina se amesteca cu praful de copt
Se pune in spuma de albusuri alternativ cate o lingura din crema de galbenusuri si o lingura de faina(amestecata cu praf de copt)pana se termina ambele, se adauga cacao

Se tapeteaza o forma dreapta si se introduce blatul in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de min
am taiat 3 bucati si le-am decupat in forma de minge ovala,
am facut o crema din 2 pudinguri de ciocolata si o cutie de lapte condensat pe are l-am caramelizat am amestecat apoi cele 2 creme.
deasupra am imbracat albina in ciocolata 1 alba pentru dungulite si alta neagra pentru imbracamintea totala de pe dedesubt+antene,codita si aripioare
se topesc se amesteca cu 1 cub de unt si se intond pe fole de pastic intr-o tava dreapta se taie in dungi apoi se imbraca albina

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri