Tort Bienenstich cu frisca

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 29 August 2013
Tort Bienenstich cu frisca

Ingrediente

  • Drojdie: 1/2 cub - blat
  • Zahar: 100 g- blat
  • Zahar vanilat : 100 g- blat
  • Lapte: 150 ml- blat
  • Unt: 80 g- blat
  • Faina: 300 g - blat
  • Fulgi de migdale: 200 g - crusta de migdale
  • Unt: 100 g- crusta de migdale
  • Lapte: 2 linguri - crusta de migdale
  • Zahar: 2 linguri - crusta de migdale

Specific:

  Asiatic

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Turcia

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Claudia74

se pune la foc mic pana se formeaza un sos care apoi se adauga peste aluatul crescut si
se da la cuptor la 180 grade aprox.35 de min,
cand s-a racit se umple cu 500 ml.frisca batuta cu intaritor,zahar pudra si 4 foi de gelatina desfacute in putina apa calduta,
dupa care se lasa la frigider aprox.1 ora

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri