Tort Brad de Craciun

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 29 August 2013
Tort Brad de Craciun

Ingrediente

  • Oua: 6 bucati
  • Ulei: 6 linguri
  • Faina: 6 linguri
  • Zahar: 6 linguri
  • Cacao: 2 linguri
  • Praf de copt: 1 plic

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Se separara albusurile de galbenusuri
Galbenusurile se freaca mai intai cu un praf de sare apoi se adauga pe rand uleiul ca la maioneza
Albusurile se bat spuma cu zaharul
Se adauga in spuma de albusuri alternativ cate o lingura din spuma de galbenusuri si cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt(pana se termina ambele) apoi se adauga cacao
Se coace in tava speciala bradut sau intr-o tava dreptunghiulara si se decupeaza dupa aceea in forma de bradut se taie in 2 sau in 3

Crema de ciocolata, poate sa fie nutella se pune intre blaturi

Se imbraca tortul in frisca batuta apoi se orneaza cu fructe, lasand "piciorul" bradutului imbracat in crema de ciocolata

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri