Tort Bust

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 29 August 2013
Tort Bust

Ingrediente

  • Oua: 4 bucati - blat
  • Zahar: cat este necesar- blat
  • Faina: cat este necesar- blat
  • Amidon: cat este necesar- blat
  • Praf de copt: 2 lingurite - blat
  • Gelatina: 20g - crema
  • Oua: 5 bucati
  • Ananas: 1 conserva
  • Lapte: 700 ml
  • Budinca de vanilie: 2 bucati
  • Zahar: 200g
  • Frisca: 300g
  • Pasta marshmallow: pentru decor

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Doly

Ingrendiente:

20g gelatina
5 oua
1 cutie ananas
700 ml lapte
2 budinci vanilie
200g zahar
300g frisca
pasta amrshmalow pt ornat

ornamente din pasta marshmalow

Preparare

Se pune gelatina la inmuiat in suc de la compot.Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu zaharul,budinca,laptele si se fierbe la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.se ia de pe foc si se adauga gelatina,amestecam bine .
Batem frisca si albusurile spuma.Cand s-a racit budinca se amesteca frisca si albusul batut spuma.

Blat:

4 oua
2 dl zahar
1 dl faina
1 dl amidon
2 lingurite praf de copt
Se amesteca ouale cu zaharul pana devina ca o spuma.separat intr-un castronel se amesteca faina cu amidonul si praful de copt.Totul se pune peste ouale batute cu zahar si se amesteca bine.Se coace la 175 grade cca 40 min.
fructele folosite : capsuni si visine...facut de ziua sotului

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri