Tort capuccino Milka Philadelphia

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 29 August 2013
Tort capuccino Milka Philadelphia

Ingrediente

  • Piscoturi: 150g
  • Unt: 125 g
  • Ciocolata milka: 1 tableta
  • Crema de branza philadelphia: 600 g
  • Iaurt: 300g
  • Jacobs capuccino: 2 pliculete
  • Gelatina: 1 pachet
  • Zahar: 75 g
  • Praline: 1 cutie pt. ornare

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Liana10

Daca ar fi sa ma iau dupa proverbul "Afara-i vopsit gardu' si-nauntru-i leopardu'" la fel ar fi si cu tortul meu capuccino, deoarece nu e facut cu ciocolata Milka, ci cu oua de ciocolata ramase de la Pasti si nici cu branza Philadelphia, ci cu branza dulce de-a noastra, proaspata si pufoasa de la tara, de la soacra-mea.
Si atata timp cat soacra-mea ma aprovizioneaza mereu cu branza dulce, nu vad de ce as cumpara Philadelphia...n-am cumparat niciodata si nici nu cred ca voi cumpara.
Sustin produsele romanesti!!! Sunt pro-Romania!!!

Asaaa...sa trec la tort...l-am vazut pe siteul milka.ro, asa se numeste acolo si am pastrat titlul, ca asa e frumos, l-am gasit de-acum un an si mai bine si tot mi-am propus sa-l fac. Uite ca i-a venit randul.

1. Puneti intreaga cantitate de piscoturi intr-o punga si sfaramati-i cu ajutorul unui facalet. Eu am avut o singura punga de piscoturi de 100 g, asa ca am mai adaugat 3 biscuiti cu lapte. Radeti tableta de ciocolata....

eu am ras o oaie de ciocolata si cateva outze, ha, ha, ha...

2. Topiti untul in care adaugati apoi intreaga cantitate de piscoturi si jumatate din cantitatea de ciocolata rasa.
Intre timp, tapetati cu hartie de copt o forma rotunda de tort. Eu am tapetat doar fundul...ups!, nu si peretii, ca ma 'nerveaza ca iese creata crema si nu-mi place...si puneti amestecul de piscoturi...


3. Amestecati crema de branza, iaurtul si pliculetele de Jacobs capuccino. Branza am dat-o la blender impreuna cu iaurtul si a iesit frisca, nu alta, zau!

4. Fierbeti gelatina in 150 ml apa in care ati adaugat putin zahar si adaugati la crema. Am folosit un plic de gelatina de la Dr. Oetker, iar pe plic scrie 100 ml apa, deci am urmat instructiunile de pe plic.

5. Turnati crema obtinuta in forma de tort si lasati la rece timp de 3h...eu, cum tot seara gatesc, am lasat la frigi peste noapte si am papat a doua zi.

6. Inainte de servire ornati cu restul de ciocolata rasa si cu pralinele de ciocolata I love Milka.
Eu am pastrat cutia de plastic din cutia de ciocolata I love Milka si am pus in formele de inimioare crema de ciocolata alba,

ca am vrut sa iasa inimioarele marmorate, sic! apoi am pus si crema de ciocolata neagra si la congelator!

Cu "fierastraul" de taiat torturi am taiat tortul in forma de cruce, apoi fiecare triunghi inca o data si au rezultat 8 felii.

Am pus inimioarele pe fiecare felie si am presarat ciocolata rasa.

capuccino dublo pregatit..

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri