Tort cu frisca si dulceata de visine

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort cu frisca si dulceata de visine

Ingrediente

  • Oua: 10 bucati - blat
  • Zahar: 10 linguri- blat
  • Faina: 10 linguri- blat
  • Dulceata de visine: 1 borcan - crema
  • Frisca lichida: 1 l - crema
  • Apa: 2 cani - sirop
  • Zahar: 10 linguri- sirop
  • Rom: dupa gust- sirop
  • Colorant: pentru decor

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Michelle

Se face un blat padispan din ingredientele pentru blat.

Se face siropul,se caramelizeaza zaharul se stinge cu apa si se adauga romul.

Se bate batz frisca,mai adugati zahar daca va place mai dulce.

Dulceata puneti-o intr-o cratita si incalzito ca sa fie lichida.

Se taie blatul in 3.

Se aseaza blat,sirop,dulceata,frisca,blat,sirop,dulceata ,frisca,blat,sirop.

Se tapeteaza tortul cu frisca si se decoreaza dupa gust!

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri