Tort cu fructe

Ingrediente
- Oua: 2 bucati
- Apa fierbinte: 2 linguri
- Ulei: 2 linguri
- Zahar: 6 linguri
- Faina: 7 linguri
- Praf de copt: 1 lingurita
- Iaurt de capsuni: 400 g - crema
- Frisca lichida: 200 ml
- Gelatina: 2 plicuri
- Capsune: 500 g
Batem ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul. Adaugam zaharul, faina si praful de copt. Turnam compozitia intr-o forma Si o dam la cuptor, la temp de 180 grade Celsius, pt 25 de minute, eu am taiat blatul in 2..
Amestecam iaurtul cu gelatina inmuiata, apoi adaugam frisca batuta. Dam crema pt 30 de minute la rece. Intre timp taiem cubulete capsunile
Pe primul blat racit intindem crema Adaugam capsunile taiate cubulete, am pus alta 'foaie" de blat deasupra, frisca, am ornat cu fructe si deasupra am mai pus un plic de gelatina ca se nu se oxideze fructele
Mariti cantitatile in functie de tava(pentru tortul din imagine au fost folosite de 3 ori cantitatile)
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |