Tort cu fructe

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort cu fructe

Ingrediente

  • Oua: 2 bucati
  • Apa fierbinte: 2 linguri
  • Ulei: 2 linguri
  • Zahar: 6 linguri
  • Faina: 7 linguri
  • Praf de copt: 1 lingurita
  • Iaurt de capsuni: 400 g - crema
  • Frisca lichida: 200 ml
  • Gelatina: 2 plicuri
  • Capsune: 500 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Batem ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul. Adaugam zaharul, faina si praful de copt. Turnam compozitia intr-o forma Si o dam la cuptor, la temp de 180 grade Celsius, pt 25 de minute, eu am taiat blatul in 2..
Amestecam iaurtul cu gelatina inmuiata, apoi adaugam frisca batuta. Dam crema pt 30 de minute la rece. Intre timp taiem cubulete capsunile
Pe primul blat racit intindem crema Adaugam capsunile taiate cubulete, am pus alta 'foaie" de blat deasupra, frisca, am ornat cu fructe si deasupra am mai pus un plic de gelatina ca se nu se oxideze fructele
Mariti cantitatile in functie de tava(pentru tortul din imagine au fost folosite de 3 ori cantitatile)

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri