Tort cu fructe

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort cu fructe

Ingrediente

  • Oua: 5 bucati - blat
  • Apa: 5 linguri- blat
  • Zahar: 5 linguri- blat
  • Faina: 10 linguri- blat
  • Praf de copt: 1 plic- blat
  • Budinca de vanilie: 6 bucati - crema
  • Lapte: 2 l- crema
  • Zahar: 25 linguri- crema
  • Margarina: 1 pachet- crema
  • Frisca lichida: 500 ml- crema
  • Tort jelee alb: 2 plicuri - crema
  • Mere: 1 bucata - decor
  • Pere: 1 bucata- decor
  • Portocale: 1 bucata- decor
  • Kiwi: 2 bucati- decor
  • Capsune: dupa gust- decor

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de cretu-veronica22

Acest tort l-am facut de ziua fiului meu George care sambata a implinit 26 de ani.
Batem albusurile cu apa foarte bine.Adaugam zaharul si continuam sa batem

Adugam apoi si galbenusurile.

Renuntam la tel si amestecam cu o lingura faina foarte usor si lingura dupa lingura adaugata in compozitie.Sa nu uitam de praful de copt.

Punem compozitia astfel obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem la foc mic 20min

Pentru am vrut un tort mare am facut 3 asfel de balturi.
Crema:
Budincile preparate dupa indicatiile de pe plic,amestecate dupa ce s-au racit cu margarina frecata spuma.
Blaturile insiropate cu sirop aroamtizat cu easenta de rom.
Am batut frisca tinuta in prealabil la rece

Am umplut tortul cu crema obtinuta si apoi la-m imbracat in frisca.
Am decorat cu fructe si apoi am turnat deasupra gelatina preparata dupa indicatii

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri