Tort cu mousse de ciocolata si pere

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort cu mousse de ciocolata si pere

Ingrediente

  • Oua: 3 bucati - blat
  • Zahar: 3 linguri - blat
  • Faina: 3 linguri - blat
  • Praf de copt: 1/2 plic - blat
  • Zahar vanilat : cat este necesar - blat
  • Frisca lichida: 600 ml - crema
  • Ciocolata topita: 200 g - crema

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Claudia74

peste blat se pune o conserva de pere taiate,
cu zeama se insiropeaza blatul putin,apoi se pune mousseul de frisca cu ciocolata si se orneaza

Crema:600 ml.frisca lichida se pune la fiert,se toarna 200 gr.ciocolata topita inauntru,apoi se da la rece
peste catev ore se bate bine cu mixerul cu 3 plicuri de intaritor ptr frisca.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri