Tort Delice

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort Delice

Ingrediente

  • Visine: 500 g - crema de visine
  • Budinca de vanilie: 1 plic - crema de visine
  • Apa: 300 ml - crema de visine
  • Zahar: 160 g - crema de visine
  • Mere: 1 kg - crema de mere
  • Zahar: 280 g - crema de mere
  • Apa: 600 ml - crema de mere
  • Budinca de vanilie: 2 plicuri - crema de mere

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Apa zaharul, visinele se pun la fiert.
Cand incepe sa fiarba se adauga budinca dizolvata
intr-un vas punem folie alimentara, peste care turnam crema de visine
Preparam crema de mere la fel cu cea de visine si turnam peste visinele din cratita.
Acoperim cu biscuiti
Punem in frigider cateva ore. (al meu a stat 30 min. in congelator) rasturnam dupa cateva ore
si ornam cu frisca si pudram cu scortisoara

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri