Tort din albusuri cu crema de cacao

Ingrediente
- Albusuri de ou: 10 bucati - blat
- Zahar: 10 linguri- blat
- Faina: 8 linguri- blat
- Praf de copt: 1 plic- blat
- Coaja de lamaie: dupa gust- blat
- Margarina/unt: 1 pachet - Crema
- Zahar pudra: 1 ceasca- Crema
- Oua: 2 bucati- Crema
- Cacao: 3 linguri- Crema
- Zahar: 1 ceasca - Sirop
- Apa: 2 cesti- Sirop
- Esenta de rom: 1 sticluta- Sirop
- Frisca: 500ml - pentru ornat
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
Se bat albusurile spuma foarte bine...
adaugam zaharul(nu tot odata ) si coaja de lamaie...apoi faina amestecata cu praful de copt..
coacem pana trece testul scobitorii
CREMA
Pachetul de margarina (tinut la temperatura camerei)
se amesteca cu ceasca de zahar pudra dupa care se adauga cele 2 galbenuse, cacaoa si albusurile batute spuma..
Taiem blatul in cate parti dorim,il insiropam apoi punem crema...
SIROPUL;
Fierbem apa cu zaharul,iar cand se raceste punem romul..
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |