Tort Diplomat 2

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort Diplomat 2

Ingrediente

  • Lapte: 1 litru
  • Frisca: 1 litru
  • Oua: 16 bucati
  • Zahar: 600g
  • Gelatina: 50 g
  • Budinca de vanilie: 2 plicuri

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  12

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de anasia

am facut aceasta retete si alte dati, in special pt ca are crema fiarta (implicit si ouale....), reteta este a lilianei neciu (culinar);

laptele, zaharul,ouale, si cele doua prafuri de budinca se amesteca si se pun la fiert pe baie de aburi , amestecand continuu pana cand se ingroasa ca o budinca; se ia de pe aburi si se lasa la racit
se hidrateaza gelatina in apa rece, apoi se dizolva pe aburi si se amesteca cu crema calda ; totul se pune la racit;
in timp ce se raceste crema, se va bate frisca tare; se amesteca si frisca in compozitie.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri