Tort Dobos

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort Dobos

Ingrediente

  • Oua: 5 bucati - foi
  • Zahar: 125 g- foi
  • Faina: 5 linguri- foi
  • Oua: 3 bucati - crema
  • Apa: 3 linguri- crema
  • Zahar: 10 linguri- crema
  • Ciocolata cu lapte: 4 bucati - glazura
  • Frisca lichida: 150 g - glazura

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis

Se freaca galbenushurile cu zaharul pana se fac ca o crema, se adauga faina si albushurile batute spuma. Se toarna compozitia in tava (unsa si tapetata sau cu hartie de copt) astfel incat foaia san u fie mai groasa decat muchia cutitului. Se coc pe rand 7-8 foi, se scot fierbinti din tava si se pun pe masa de aluat.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri