Tort Fluturas

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort Fluturas

Ingrediente

  • Oua: 6 bucati - blat
  • Zahar: 8 linguri - blat
  • Apa: 2 linguri - blat
  • Ulei: 2 linguri- blat
  • Faina: 6 linguri - blat
  • Cacao: 3 linguri - blat
  • Praf de copt: 1 plic- blat
  • Frisca: 400 ml - Crema
  • Finetti: 3 linguri- Crema
  • Dulceata de visine: 1/2 borcan-Pentru uns blatul
  • Visine: 500 g
  • Suc de visine: cat este necesar - sirop
  • Zahar: cat este necesar - sirop
  • Apa: cat este necesar - sirop
  • Visinata: cat este necesar - sirop

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris

Blatul se taie in doua, se insiropeaza, se unge cu gemul de visine, se pune crema, aproximativ 2/3 parte din crema, se pun din loc in loc visinele scurse, se acopera cu cel de-al doile blat insiropat si uns cu crema.
Se taie in doua si se transfera pe un platou, dandu-ise forma unui fluture, se acopera cu frisca si se orneaza dupa imaginatie. Eu am ornat cu niste aveline din frisca, cu visine si figurine din ciocolata topita.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri