Tort inima cu crema ganache alba

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort inima cu crema ganache alba

Ingrediente

  • Oua: 5 bucati - blat
  • Zahar: 5 linguri
  • Faina: 5 linguri
  • Ulei: 5 linguri
  • Praf de copt: 1 plic

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

sursa retetei: crema ganache Vero bucataria noastra

Se bat albusurile spuma cu zaharul acesta din urma adaugandu-se cate putin
Galbenusurile se mixeaza adaugand putin cate putin ulei si apoi zaharul vanilat
faina se amesteca cu praful de copt
Se pune in spuma de albusuri alternativ cate o lingura din crema de galbenusuri si o lingura de faina(amestecata cu praf de copt)pana se termina ambele,
Se tapeteaza o forma de inima si se rastoarna compozitia in ea, apoi se da la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de min
Crema ganache alba o preparam din:
Aproximativ 600 gr ciocolata alba si 400 ml frisca lichida
Se rup ciocolatele bucatele mici si se pun la topit in frisca lichida pe foc f mic sau in cuptorul cu microunda pana se topeste de tot ciocolata se amesteca mereu
Se lasa la frigider pana a doua zi cand se mixeaza crema apoi se umple si se imbraca tortul cu ea
Se orneaza cu trandafiri si floricele din crema de lapte praf

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri