Tort Inima Neagra

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort Inima Neagra

Ingrediente

  • Oua: 4 bucati - blat
  • Zahar: 4 linguri - blat
  • Cacao: 1 lingura- blat
  • Faina: 3 linguri - blat
  • Ciocolata menaj: 1 bucata - crema
  • Zahar: 100 g
  • Unt: 1 pachet

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Claudia74

Albusurile se bat spuma cu zaharul
Galbenusurile se adauga pe rand in compozitia de albusuri
Apoi punem cate o lingura de faina, apoi adaugam si lingura de cacao
Daca ouale sunt mixate f bine atunci nu mai este nevoie de praf de copt(cine doreste poate sa amestece in faina 1 pliculet praf de copt)
Se tapeteaza o forma inimioara se pune compozitia de blat si se da la cuptorul preincalzit la 180 de gr pana trece testul scobitorii
Se scoate blatul din tava, se lasa la racit apoi se taie in doua
Crema se prepara astfel:
Ciocolata impreuna cu zaharul, cacao si putin lapte se pun intr-o craticioara pe foc la topit
cand e topit totul se adauga un pachet de unt, se lasa la racit sa se ingroase,apoi se umple tortul cu ceva mai mult de jumatate din compozitia de crema,
peste al doilea blat se pune din nou crema, se decoreaza dupa placere iar marginile tortului se pot imbracat in nuca(alune, migdale) maruntite

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri