Tort Mica Sirena

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort Mica Sirena

Ingrediente

  • Oua: 4 bucati
  • Zahar: 4 linguri
  • Ulei: 4 linguri
  • Faina: 4 linguri
  • Praf de copt: 1 plic
  • Zahar vanilat/coaja de citrice: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se bat albusurile spuma cu zaharul acesta din urma adaugandu-se cate putin
Galbenusurile se mixeaza adaugand putin cate putin ulei si apoi zaharul vanilat
faina se amesteca cu praful de copt
Se pune in spuma de albusuri alternativ cate o lingura din crema de galbenusuri si o lingura de faina(amestecata cu praf de copt)pana se termina ambele
Se tapeteaza o forma dreapta si se introduce blatul in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de min
Se lasa sa se raceasca apoi se decupeaza sirena pe lungimea blatului, se taie in 2-3 pe orizontala si se umple cu crema de vanilie sau frisca batuta(300 ml frisca) bucatele de fructe taiate marunt
Se imbraca tortul in frisca se taie Kiwi feliute si se decoreaza coada sirenei, parul din papaya taiata feliute mici subtiri, sutien din capsuni si e alte fructe mai doriti

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri