Tort Sah

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 30 August 2013
Tort Sah

Ingrediente

  • Frisca lichida: 500 ml - Crema ganache
  • Ciocolata: 500 g- Crema ganache
  • Ciocolata: 200g - Glazura
  • Frisca lichida: 100 ml -Glazura

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Nela

Un tort de ciocolata care are interiorul in sah (am vazut la Cake boss pe Discovery travel and living)de abia astept sa il tai sunt curioasa ,o sa va arat sectiunea cand ma intorc , crema este genache este un tort pentru cumnatul meu George(sotul sorei mele care este ca un frate pentru mine )

Blatul
Eu am folosit 4 foi de blat doua albe doua negre
Ansamblarea blaturilor :se taie blaturile in cercuri din ce in ce mai mici si se imbina unul alb unul negru

Crema ganache
Se pune frisca la incalzit se adauaga ciocolata si se mesteca pana se topeste ciocolata , se lasa la racit cateva ore dupa care se bate cu mixerul.In crema eu am adaugat nuci, alune si fistic macinate .

Glazura
Se topeste ciocolata pe bain -marie si se adauga frisca daca vrem sa fie mai lucioasa adaugam o
lingurita de ulei

Ornamentele :frunzele din ciocolata alba si neagra si colorant verde iar trandafirii si cosul sunt facuti din pasta marshmallow

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri