Tort sarat - aperitiv

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 16 August 2013
Tort sarat - aperitiv

Ingrediente

  • Oua fierte: in functie de cate portii vreti
  • Margarina: in functie de cate portii vreti
  • Castraveti murati: in functie de cate portii vreti
  • Pate: in functie de cate portii vreti
  • Salata de boeuf: in functie de cate portii vreti
  • Amestec fructe: 1 conserva
  • Smantana: in functie de cate portii vreti
  • Maioneza: in functie de cate portii vreti
  • Cascaval: in functie de cate portii vreti
  • Sunca: in functie de cate portii vreti
  • Paine feliata: in functie de cate portii vreti
  • Creveti: in functie de cate portii vreti

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de doly

Intr-o tava se pune un rand de paine feliata,se unge cu pateu(un strat mai gros)si se pune peste un alt rand de paine.Al doilea rand de paine l-am uns cu margarina si am pus oua fierte,putina maioneza pe acre am amestecat-o cu putina smantana,al treilea rand de paine se unge pe ambele parti ca sa se lipeasca si cu oul.Facem tot asa pana se termina ingrendientele,ultimul rand sa fie cu paine.Il ornam dupa timp,gust ...putem folosi si ton,peste afumat
Cel mai bine este sa fie lasat o zi in frigider ...este mai bun a doau zi...painea se inmoaie

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri