Tort Tiramisu

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 31 August 2013
Tort Tiramisu

Ingrediente

  • Piscoturi: 1 pachet
  • Mascarpone: 250 g
  • Cremme patisserie: 500 ml
  • Galbenus de ou: 6 bucati
  • Zahar: 150 g
  • Esenta de rom: 2 sticlute
  • Amaretto: cat este necesar
  • Cafea tare: 300 ml
  • Cacao: pentru pudrat

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, pe baie de aburi pana se topeste zaharul.
Se lasa sa se raceasca in frigider. Mascarpone se bate cu mixerul si se adauga crema de galbenusuri.
Separat se bate frisca, apoi se adauga crema cu mascarpone.
Piscoturile se trec prin cafea, apoi se aseaza intr-o tava suficient de inalta.
Peste primul strat de piscoturi se pune jumatate din crema.
Urmeaza un nou strat de piscoturi, apoi restul de crema.
Crema se niveleaza, apoi cu furculita se fac valuri in zig-zag. Se pudreaza pe toata suprafata, cu cacao.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri