Tort Vant Spaniol - Spanski Vetar

postat de Retete in Imagini, in Torturi, pe 31 August 2013
Tort Vant Spaniol - Spanski Vetar

Ingrediente

  • Albusuri de ou: 7 bucati
  • Zahar: 14 linguri
  • Alune de padure: 7 linguri
  • Biscuiti: 5 linguri
  • Lapte: 1. 1l - crema
  • Budinca de vanilie: 4 bucati- crema
  • Zahar: dupa gust- crema
  • Galbenus de ou: 11 bucati- crema
  • Faina: 6 linguri - crema
  • Margarina: 500g- crema
  • Zahar pudra: 250g - crema

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  10-12

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Spania

Categorii:

   Torturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de doly

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul.Se adauga treptat alunele si biscuitii.Amestecam bine toate ingrendientele.Intr-o tava se pune hartie de copt si se rastoarna compozitia.Se coace la 200 grade in mijlocul cuptorului.
Repatam aceasta blat inca de 2 ori.Ne va trebui 3 blaturi la tort

Se amesteca bine si se adauga treptat 10 galbenusuri unul cate unul.
Cand s-a racit budinca(crema 1)se amesteca toate cele trei creme si se imparte in trei parti.

prima parte se pune 150g ciocolata topita
a doua parte se pune 150g alune macinate
a treia parte o lasam asa.
400g frisca
Asamblarea
Blat+crema+frisca(strat subtire)+blat+crema+frisca+blat+crema+frisca

Modificarile mele:
-am facut 4 blaturi
-cele 7 galbenuse ramase (de la blat4)le-am pus langa cele 11 galbenuse fierte la baimarin.
-cele 6 linguri de faina le-am pus impreuna cu budinca(crema 1)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri