Torta cu spanac si dovlecei

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Torta cu spanac si dovlecei

Ingrediente

  • Dovlecei: 2 bucati
  • Spanac: 200 g
  • Oua: 2 bucati
  • Prosciutto: dupa gust
  • Ricotta: 250 g
  • Aluat de foietaj: 2 bucati

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Dam dovlecei pe razatoare si ii punem la calit cu o lingura de ulei de masline si ii tinem pe foc cat sa dea doua trei clocote nu mai mult.
Zbatem ouale bine si tornam apoi spanacul maruntit,dovlecei,prosciutto si branza(eu pe asta am taiat-o cubulete)
Eu sare nu am pus deloc pt ca avea destula sare si gorgonzila si salamul.
Le amestecam bine cu mixerul si le turnam peste foaia de aluat pregatita in prealabil.
Tinem la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri