Trandafiri cu branza

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 3 Septembrie 2013
Trandafiri cu branza

Ingrediente

  • Lapte: 1 l
  • Ulei: 150 ml
  • Faina: 2 kg
  • Zahar: 900 g
  • Oua: 10
  • Stafide: 1 punga
  • Drojdie: 4 plicuri
  • Branza: 2 kg
  • Vanilie: dupa gust
  • Rom: dupa gust
  • Coaja de portocala: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  30-40

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

ALUATUL:
Facem un aluat din :faina,drojdie,jumatate din coaja de portocale,jumatate din punga de stafide,aproximativ 400g zahar,sare si laptele cald.
La urma desfacem aluatul cu 150 ml ulei.
Lasam sa creasca,

Cat creste facem umplutura de branza
-branza,
-5 oua,
-sare,
-coaja de portocale,
-restul de stafide,
-esenta de rom,

Eu nu am pus zaharul in toata umplutura ,sa nu se inmoaie prea tare.Am luat 6 linguri cu branza puneam 6 linguri zahar,o foloseam cand se termina repetam...

In caz ca e prea moale branza puteti pune cateva linguri cu gris

Inainte de a baga trandafirii in cuptor ii dam cu ou

Daca vi se pare prea multi micsorati ingredientele.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri