Turnulete cu ciocolata si nuca de cocos

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Turnulete cu ciocolata si nuca de cocos

Ingrediente

  • Zahar: 100 g - sirop
  • Apa: 150 ml - sirop
  • Ciocolata cu lapte: 100 g - crema
  • Unt: 1 pachet
  • Nuca de cocos: 2 linguri
  • Esenta de rom: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Nela

Blat padispan normal care se coace in tava dreptunghiulara .
Blatul se decupeaza cu o forma rotunda.Turnulete se formeaza din doua blaturi decupate(rondele).

Se topeste ciococolata cu untul pe abur ,se lasa la rece o ora .
Dupa o ora o frecam cu mixerul pana se alifiaza ,se pune esenta de rom .Se imparte in doua crema ,intr-una se pune nuca de cocos.

Se insiropeaza blaturile si se unesc cu crema cu nuca de cocos.
Cu cealalta crema o dam de jur imprejur si o tavalim prin nuca de cocos.Deasupra se pune o lingura de ciocolata topita

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri