Vinete cu sos de rosii si usturoi

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 23 August 2013
Vinete cu sos de rosii si usturoi

Ingrediente

  • Vinete: in functie de cate portii doriti
  • Sos de rosii: in functie de cate portii doriti
  • Usturoi: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Chimen: dupa gust
  • Scortisoara: dupa gust
  • Vin alb: 1/2 de ceasca

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Se aleg 4 vinete potrivit de mari se spala /sterg si se taie in doua, se curata de coaja pe partea care a fost in exterior lasand totusi putina coaja pe marginea feliilor de vinete

se sareaza se lasa putin la scurs apoi se prajesc in ulei incins

Se lasa putin sa se rumenasca pe ambele parti si apoi se scurg de ulei si se pun intr-o tava care merge la cuptor

Se pune deasupra sosul de rosii si usturoi
sos de rosii 100 ml amestecat
cu 1/2 ceasca cu vin
putina scortishoara, piper, chimen si
cativa catei de usturoi zdrobiti

Si se mai pune la cuptorul preincalzit si se lasa timp de 15 min la foc potrivit

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri