Vinete le gratar

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 16 August 2013
Vinete le gratar

Ingrediente

  • Vinete: 2
  • Cascaval: 100 g
  • Rosii/ardei gras rosu: 1
  • Patrunjel verde: cat este nevoie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei de masline: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se taie vinetele pe lungime, se presara cu sare si se lasa 15 min, apoi se scurg de zeama si se pun pe gratarul incins
Se lasa 20 de min pe fiecare parte picurand cate putin ulei de masline
deasupra se pun felii de cascaval sau cascaval ras
apoi se formeaza un decor(floricele) din rosie(sau ardei gras rosu) si patrunjel
se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru cateva minute(maxim 5) pana se topeste bine cascavalul

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri