Vinete pane umplute cu branza

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 23 August 2013
Vinete pane umplute cu branza

Ingrediente

  • Vinete: 3
  • Faina: putina
  • Telemea: 100 g
  • Branza de vaci: 100 g
  • Patrunjel: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Condimente: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust
  • Oua: 1
  • Faina: cat este nevoie
  • Pesmet: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Se curata si se taie vinetele pe lungime in felii putin mai subtiri de un deget.
Se sareaza si se pun pe hartie absorbanta sa se absoarba apa.
Se dau vinetele prin faina si se prajesc in ulei incins doar pana cand vinetele se inmoaie putin.Se pun pe servete din hartie sa mai absoarba din ulei
Pe fiecare felie se pune umplutura din:branza de vaci, branza telemea rasa, patrunjel si/sau marar tocat, usturoi pisat ce au fost amestecate intr-un castron
se pliaza feliile se dau prin ou -faina, ou-pesmet si se prajesc din nou in ulei incins, se pun la scurs

sursa retetei: Micul bucataria noastra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri