Vinete pane umplute cu branza

Ingrediente
- Vinete: 3
- Faina: putina
- Telemea: 100 g
- Branza de vaci: 100 g
- Patrunjel: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Condimente: dupa gust
- Usturoi: dupa gust
- Oua: 1
- Faina: cat este nevoie
- Pesmet: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Se curata si se taie vinetele pe lungime in felii putin mai subtiri de un deget.
Se sareaza si se pun pe hartie absorbanta sa se absoarba apa.
Se dau vinetele prin faina si se prajesc in ulei incins doar pana cand vinetele se inmoaie putin.Se pun pe servete din hartie sa mai absoarba din ulei
Pe fiecare felie se pune umplutura din:branza de vaci, branza telemea rasa, patrunjel si/sau marar tocat, usturoi pisat ce au fost amestecate intr-un castron
se pliaza feliile se dau prin ou -faina, ou-pesmet si se prajesc din nou in ulei incins, se pun la scurs
sursa retetei: Micul bucataria noastra
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |