Vinete umplute

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 23 August 2013
Vinete umplute

Ingrediente

  • Vinete: 3
  • Rosii: 3
  • Branza feta: 150 g
  • Masline negre: cat este nevoie
  • Oregano: dupa gust
  • Cascaval: 150 g
  • Sare: dupa gust
  • Ulei de masline: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  3

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss
Aceasta e tot o reteta luata de pe blogul Mayei. N-am respectat in totalitate reteta ei, am facut mici modificari.

Vinetele se taie in doua, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, apoi se pun intr-o tava la cuptor pana se coc si miezul devine moale
Se scobeste miezul si se toaca cu cutitul nu foarte marunt.
Rosiile se curata de coaja si se taie cubulete. Maslinele se taie in sferturi iar feta se taie cubulete.

Pulpa de vinete se amesteca cu feta si se umple vinetele cu acest amestec. Se pun roisiile si maslinele si oregano verde. (Eu n-am decat oregano uscat). Se rade cascaval deasupra si se pune la cuptor.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri