Vittello tonnato-Friptura de vitel cu sos de ton

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 16 August 2013
Vittello tonnato-Friptura de vitel cu sos de ton

Ingrediente

  • Ton in suc propriu: 180 g
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 2 catei
  • Anchoa: 3
  • Galbenus de ou: 2
  • Capere: 3 linguri
  • Zeama de lamaie: 1 lingurita
  • Otet: 2 linguri
  • Vin alb: 50 ml
  • Supa de legume: 100 ml
  • Ulei de masline: 100 ml
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Friptura de vitel: cat este nevoie
  • Ceapa rondele: pentru ornat

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Italia

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Vittello tonnato-Friptura de vitel cu sos de ton

Reteta postata in forum de Micul

Toate astea se baga in robotel si se mixeaza, pana rezulta un sosulet foarte, foarte bun.Se tine la frigider pana in momentul servirii, intrucat are galbenus crud.Noi am servit cu pireu de cartofi, friptura era calda, iar peste ea am turnat sosul rece

Reteta în Imagini
Tag-uri
ton
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri